TERMÉKEK

Cégünk termékei között PVC szalagok széles választékát kínáljuk. Ezen szalagokból készült hőfüggönyök felszerelése minden olyan nyílászáróra alkalmas, ahol jelentős forgalom mellett fontos a hőveszteség csökkentése, a por- és zajvédelem, illetve a személy- és teherforgalom zavartalan áthaladása. Emellett másik kiemelkedő termékünk a PVC lemez, mely kiválóan alkalmas háztartási és ipari felhasználásra is, asztalvédőként és térelválasztó megoldásként egyaránt. PVC termékeink sok féle változatban, színben és megoldással elérhetők, a legjobb megoldáshoz kérjük keresse fel kollégáinkat szakmai segítségért!

PVC
szalagok

Cégünk termékei között PVC szalagok széles választékát kínáljuk. Ezen szalagokból készült hőfüggönyök felszerelése minden olyan nyílászáróra alkalmas, ahol jelentős forgalom mellett fontos a hőveszteség csökkentése, a por- és zajvédelem, illetve a személy- és teherforgalom zavartalan áthaladása. Egy PVC szalagból készült hőfüggöny jó megoldás lehet az energiafogyasztás minimalizálására, hiszen legfőbb funkciója, hogy benn tartja a meleget, így csökkentve a folyamatos hőtermelést. Minden helyzet más, más igényekkel és lehetőségekkel, ezért kérje szakképzett munkatársaink segítségét az Önök számára legmegfelelőbb szalagtípus kiválasztásában – melyet a nyílás mérete, a hőmérséklet tartomány, az áthaladó forgalom, a huzat erőssége és a felfüggesztési lehetőségek is befolyásolhatnak.

Szalag típusok:
1.) Normál szalagok – 15 fokig
2.) Fagyálló szalagok – 35 fokig
3.) Szuperfagyálló szalag – 55 fokig
4.) Perforált szalag
5.) Bordázott szalag (normál és fagyálló)
6.) Tejüveghatású szalag
7.) Színes szalag (átlátszó és nem átlátszó - matt)
8.) ESD védett/Antisztatikus szalag
9.) Hegesztő szalag (anti UV)
10.) Rovartaszító és rovarírtó szalag

PVC lemezek
– PVC táblák

A normál PVC lemez alkalmazható fedő rétegként vagy asztalvédőként, olyan helyeken, ahol jellemző egy felület folyamatos igénybevétele. Háztartások számára is ideális megoldást nyújt, amennyiben szeretnénk megóvni egy felületet a sérülésektől, de nem szeretnénk eltakarni sem. A PVC táblalemez térelválasztásra is alkalmas amennyiben nem szeretnénk folyamatos átjárhatóságot biztosítani, csupán a lezárás az elsődleges szempont.

Elérhető típusok:
1.) Normál PVC lemez
2.) Fagyálló PVC lemez
3.) Színes PVC lemez
4.) Szöveterősített PVC lemez
5.) Cseppmintás PVC lemez
6.) Antisztatikus PVC lemez

PVC
hőfüggöny

Az ipar területén már jól ismert hő- vagy szalagfüggöny egyike a legjobb hőszigetelő megoldásoknak, hiszen gazdaságos megoldást nyújtanak ott, ahol a bentről kifelé vagy a külső térből befelé áramló hő folyamatos problémát okoz. Függönyeink az ipar számos részén helytállóak, széles alkalmazási körben hasznosíthatók és magáncélú felhasználásra is tökéletesen alkalmasak. Egy PVC szalagból készült hőfüggöny jó megoldás lehet az energiafogyasztás minimalizálására, hiszen legfőbb funkciója, hogy benn tartja a meleget, így csökkentve a folyamatos hőtermelést. Termékeink az európai szabványoknak megfelelnek, minőségüket garantáljuk és rendeltetésszerű használat mellett 5 év garanciát biztosítunk. Jól képzett és tapasztalt munkatársainknak köszönhetően egyedi megrendeléseket is fogadunk, beszerelési szolgáltatásunkkal biztosítjuk a kifogástalan kivitelezést és képzett ügyfélszolgálati munkatársainknak köszönhetően segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb hőszigetelő megoldást.

Hőfüggöny típusok:
1.) Fix rendszerű hőfüggönyök (bármely szalagtípusból)
2.) Elhúzható függönyök:
3.) Teljesen elhúzható függönyök
4.) Fele FIX fele MOBIL függönyök
5.) Középről kétoldalra elhúzható függönyök
6.) Harmonika-szerűen elhúzható hőfüggönyök

PVC
ponyva

Cégünk az utóbbi időben jelentős bővítéseket tett a ponyva termékek területén, úgy a termékpalettában, mint ponyvákkal kapcsolatos szolgáltatásainkban. Ma már nem csak alapanyagot, de minden a ponyva elkészítéséhez szükséges kelléket is forgalmazunk, valamint … ponyvák készre gyártását, javítását és teraszok téliesítését is vállaljuk. Szolgáltatásainkról bővebben olvashat a főoldalon található „Szolgáltatások” fülre kattintva. Egy PVC ponyva megfelelő megoldás lehet az energiafogyasztás minimalizálására, hiszen legfőbb funkciója, hogy benn tartja a meleget, így csökkentve a folyamatos hőtermelést. Hegesztő ponyváink hatékony védelmet biztosítanak a hegesztés során keletkező káros UV sugárzás ellen. Az ebből épített paravánok, hegesztő boxok ugyanolyan jól működnek, mint a PVC szalagból készültek, a kampósorral történő rögzítésnek köszönhetően könnyedén elhúzhatók, állványzatra rögzítve könnyen mozgathatók, viszont sérülés esetén a javítás körülményesebb, ilyen esetben legtöbbször az egész ponyva cseréje indokolt, míg szalagokból álló ponyváknál csak 1-1 sérült szalagot kell cserélni.

Ajánlott felhasználási terület:
1.) Terasz téliesítés
2.) Teherautó ponyvázása
3.) Takaróponyvák készítése
4.) Hajó ponyvázás

Asztalvédelem

Az úgynevezett PVC vágóalátét leginkább a nyomdaiparban használatos – onnan került át a háztartásokba, iskolákba, műhelyekbe. Normál vágás mellett az 5 mm vastagságú anyagot nehezen lehet átvágni - ahhoz igen nagy erőt kellene kifejteni – egy normál erővel történő vágás után szinte nem marad nyom, az anyag összeforr és az anyag sűrű szerkezetének köszönhetően a vágás nyoma szinte láthatatlan marad. Megfelelő választás lehet iskolákba, műhelyekbe, étkezdékbe, kertészetekbe, vagyis minden olyan helyre, ahol fontos egy-egy felület hosszútávú védelme - ugyanígy háztartási étkezőasztal, íróasztal, konyhai munkalap vagy polc esetén is. Az asztalvédő lemez teljesen átlátszó (az asztal felülete teljes mértékben átlátszódik) és csúszásmentes.

Elérhető típusok:
1.) teljesen átlátszó – víztiszta
4.) áttetsző – egyoldalon matt felületű

Üvegfóliák

Víztiszta PVC üvegfólia, átlátszó ponyva, mely átengedi a fényt, az üveghez hasonló szabad kitekintést enged és ezen tulajdonságának köszönhetően a meleg hatására üvegházhatást idéz elő. Megvéd a széltől, huzattól, esőtől, hótól. Tökéletes választás lehet kültéri és beltéri térelválasztások esetén, illetve egyik fő alapanyaga a teraszok téliesítésének is. Esztétikus, a környezetbe jól illeszkedik, tisztítása és karbantartása egyszerű. Hosszútávú megoldást nyújt.

Elérhető típusok:
1.) Normál PVC üvegfólia
4.) Tűzálló PVC üvegfólia

© Dartech Kft. – Minden jog fenntartva! – Powered by: ldenes096@gmail.comImpresszum Adatvédelmi szabályzatGYIK