Új termék!

Ügyfélszolgálat munkanapokon 8 - 14 óra között: +36 30 723-05-58
Megrendelés, árajánlatkérés : info@iparipvc.hu
A Dartech Kft. termékek minőségéről


pvc    

 A DarTech Kft. által forgalmazott termékek az Európai Unióból származnak így a termékeink az európai normák és szabványok tiszteletben tartása mellett a minőségi szabványoknak is maradéktalanul megfelelnek.

A termékek tesztelése folyamatos, hogy ügyfeleink a lehető legjobb minőséget kapják. Nem véletlen, hogy ezeket a termékeket az ipar számára gyártják elsősorban, ahol az átlagosnál nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. 

A Dartech Kft minőségi PVC szalagokat használ, melyekből elsősorban az ipar számára gyártanak PVC függönyt.

A REACH célja, hogy folyamatos megfigyelés mellet. "biztosítsa a magas szintű emberi egészség és a környezet, (beleértve az alternatív módszerek értékelésére) az anyagokkal kapcsolatos veszélyeket, valamint az anyagok szabad forgalmát a hazai és a nemzetközi piacon, miközben javítsa a versenyképességet és segítse az innovációt" (1.1.)

Dartech Kft. minőségi termékei

Termékeink megfelelnek az 1907/2006/EK európai parlamenti rendeletnek és az 2006. december 18-án közzétett 2006/121/EK számú irányelvnek,valamint annak 2006 67/548/EGK számú módosításának.
Ezen jogszabályok a Hivatalos Közlöny 2006. december 30-i számában jelentek meg. Hatálybalépésük: 2007. június 1.

A fő újdonság az, hogy a REACH megfordítja a bizonyítási eljárást. Most az ipar számára gyártónak, nem pedig az állami hatóságok feladata a bizonyítási eljárás, és a kockázat-értékelés: a vállalat felelőssége bizonyítani, hogy az anyagok gyártása, és gyártására felhasznált anyagok, ártalmatlanok az emberi egészségre és a környezetre. Fontos célkitűzés, hogy a veszélyes anyagokat kevésbé veszélyes vagy veszélytelen anyagokkal kell helyettesíteni, melyeket a technológiának és az innovációnak köszönhető folyamatosan fejlesztenek.


Forrás: REACH Helpdesk & CLP / www.rech.lu

Dartech Kft


termostop, lamellás függöny szerelése, javítása

hőszigetelő ipari PVC függöny, szalagfüggöny, hőfüggöny, lamellás függöny, termofüggöny, hőszigetelő függöny szerelése és javítás
ipari pvc függöny készítése